Loonwijzer.nl

Mag ontslag? Check!

Wil je precies weten hoe het zit met ontslag? Wil je ontslag aanvechten, een transitievergoeding regelen? Bepaal zelf, samen met de tools, wat jouw situatie is. Check die tools op de pagina: Mag ontslag!

Je rechten als je werkt voor een platform

Niet iedereen werkt voor een baas. Sterker nog, arbeidsrelaties wijken steeds meer van de standaard arbeidsovereenkomst. Als taxichauffeur bij Uber of als maaltijdbezorger bij Deliveroo ben je namelijk niet in dienst bij die bedrijven, maar werk je vaak als zzp'er of via een of ander flexibel dienstverband. Deel je ervaringen!

Loonstrook 2021: nettoloon stijgt voor alle werknemers

Alle werknemers gaan er in 2021 op vooruit. Vooral modale inkomens profiteren. Dat blijkt uit de doorrekeningen van HR-dienstverlener Visma | Raet en Stichting Loonwijzer, op basis van het op Prinsjesdag gepresenteerde Belastingplan. Let op: de gebruikte cijfers zijn onder voorbehoud.

Lees verder

loading...

Loading...
<!-- 13436254/loonwijzer_ROS_Inarticle --> <div id="div-gpt-ad-loonwijzer_ros_inarticle";> <script> googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-loonwijzer_ros_inarticle'); }); </script> </div>