Cursussen Acquisitie:

Letterlijk betekent acquisitie ‘verwerven’ of ‘aanwerven’. Denkt u maar aan het Engels: to acquire. In professionele context gaat het dan om het werven van klanten, leden, donateurs of opdrachtgevers. In alle gevallen is acquireren het leggen van een verbinding. De klantrelatie duurzaam zijn (bijvoorbeeld wanneer mensen een abonnement afsluiten), maar kan ook beperkt blijven tot een eenmalige transactie. De relatie met een donateur kan op persoonlijke en dus sociale gronden worden gelegd of puur zakelijk en inhoudelijk zijn. Dat hangt af van uw businessmodel en de doelen die u zich stelt. Het leggen van business contacten en de werving van zakelijke relaties zijn in ieder geval belangrijke onderdelen van de bedrijfsvoering van menige organisatie.

Niet gevonden waar je naar zocht?

Mocht de juiste acquisitie cursus die je zoekt niet in dit aanbod zitten, kijk dan ook eens naar het aanbod cursussen op Springest. Via Springest kun je ook direct informatie aanvragen en ervaringen van anderen lezen.

loading...

Loading...
<!-- 13436254/loonwijzer_ROS_Inarticle --> <div id="div-gpt-ad-loonwijzer_ros_inarticle";> <script> googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-loonwijzer_ros_inarticle'); }); </script> </div>