Cursussen Communicatie technieken:

Communicatie is de uitwisseling van informatie, het overbrengen en ontvangen van boodschappen. Mensen kunnen mondeling en schriftelijk communiceren. Communicatietechnieken gaan meestal over mondelinge communicatie. Voor telefonisch communiceren zijn andere technieken belangrijk dan voor communicatie face to face. Mensen die oog in oog met elkaar staan, wisselen behalve verbale informatie ook non-verbale informatie uit (zoals intonatie, mimiek en lichaamstaal). Controle over non-verbale aspecten van de communicatie kunt u vergroten door bewustwording en oefenen. U kunt de signalen die u afgeeft met uw houding en gedrag beter leren beheersen.

Bij het trainen van verbale vaardigheden, kan het bijvoorbeeld gaan om leren luisteren. Stelt u de juiste vragen en luistert u echt naar het antwoord? Doseert u de overdracht goed en houdt u rekening met wat de ander weet?

Nog niet gevonden waar je naar zocht?

Nog geen geschikte cursussen gevonden op het gebied van Communicatietechniek?
Neem ook eens een kijkje in het onderwerp communicatie technieken voor het volledige overzicht.
Vraag via Springest ook direct informatie aan, of klik door naar de website van de partij die de cursus aanbiedt.

loading...

Loading...
<!-- 13436254/loonwijzer_ROS_Inarticle --> <div id="div-gpt-ad-loonwijzer_ros_inarticle";> <script> googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-loonwijzer_ros_inarticle'); }); </script> </div>