Cursussen Microsoft CRM/ Dynamics:

Microsoft Dynamics is een softwarepakket voor customer relationship management (CRM). Het is een server/cliënt applicatie, die net als Microsoft SharePoint gebruik maakt van IIS en meerdere web services mogelijk maakt. Klanten hebben op afstand toegang tot het systeem via bijvoorbeeld hun browser.

Doordat cliënten hun zaken via de server regelen, hebt u met Microsoft Dynamics CRM een compleet overzicht van historische en actuele klantgegevens, zoals orders en gevraagde service. Sales, Klantenservice en Marketing kunnen allemaal worden geïntegreerd in één en hetzelfde systeem, dat er aan de zijde van de klant op de vertrouwde wijze van Microsoft Office uitziet.

Niet gevonden waar je naar zocht?

Nog niet de juiste cursus over Microsoft CRM/Dynamics (AX/NAV) gevonden waar je naar op zoek was, bekijk dan eens het volledige overzicht van cursussen op Springest.
Vraag via Springest ook direct informatie aan, of klik door naar de website van de partij die de cursus aanbiedt.

loading...

Loading...
<!-- 13436254/loonwijzer_ROS_Inarticle --> <div id="div-gpt-ad-loonwijzer_ros_inarticle";> <script> googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-loonwijzer_ros_inarticle'); }); </script> </div>