Cursussen Microsoft Windows Server 2003/2008:

Ieder professioneel netwerk heeft één of meerdere servers. Op de server draait de programmatuur voor de cliënt-computers. Ook een grotere website staat ergens op een fysieke server. De typische taken van een server verschillen van die van een pc, daarom heeft Microsoft er een apart besturingssysteem voor ontwikkeld. 

Microsoft Windows Server 2003 is op de zelfde architectuur gebaseerd als Windows XP (versie NT5.2). Microsoft Windows Server 2008 is een generatiegenoot van Windows Vista (NT6.0). NT staat voor New Technology, waarbij het systeem niet langer steunt op het oude MS-DOS. Echter, Windows Server 2008 (W2K8) kent wel een uitgeklede versie zonder o.a. Windows Explorer. Deze installatie heet Server Core en is te bedienen met commandoregels in bijvoorbeeld Wordpad of via Microsoft Management Console.

Niet gevonden waar je naar zocht?

Nog niet de juiste cursus gevonden die je verder helpt in je werk als office manager, kijk dan eens in het volledige overzicht met cursussen microsoft windows server 2003/2008 op Springest.
Vraag via Springest ook direct informatie aan, of klik door naar de website van de partij die de cursus aanbiedt.

loading...

Loading...
<!-- 13436254/loonwijzer_ROS_Inarticle --> <div id="div-gpt-ad-loonwijzer_ros_inarticle";> <script> googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-loonwijzer_ros_inarticle'); }); </script> </div>