Cursussen Zelfvertrouwen:

Sommige mensen lijken van nature zelfverzekerd, terwijl anderen alsmaar aan zichzelf twijfelen. Zij die zich constant indekken, zeggen: ‘door schade en schande wijs geworden…’. Misschien is dat verstandig, maar het kan wijzen op gebrek aan lef. Mensen die zonder om te kijken recht op hun doel afgaan, roepen: ‘alles of niets!’. Is dit nou een teken van zelfvertrouwen of van overmoed? Waar het om gaat is een gezonde balans te vinden tussen twijfel en moed. Een gunstig zelfbeeld helpt ons om onszelf te vertrouwen. Een laag zelfbeeld leidt tot een gebrek aan zelfvertrouwen. Complimenten zijn goed voor het zelfvertrouwen, kritiek is vaak bedreigend. Als het mis gaat, is dat dan onze schuld of kunnen we dat aan de omgeving te wijten? Of ligt het aan de situatie?

Een zelfverzekerde houding kunnen we ook veinzen. Goede kleding helpt en ook rechtop staan, zitten of lopen. Soms volgt het gevoel de houding. Doe alsof, zodat niet alleen de anderen erin zullen trappen, maar uzelf ook! Het respect dat we om ons heen met representatieve kleding en een edele houding oogsten versterkt ons zelfgevoel.

Wanneer we onze krachten kennen en benutten, wanneer we onszelf van onze beste kant laten zien, dan is iedere positieve respons werkelijk verdiend.

Niet gevonden waar je naar zocht?

Nog niet de juiste cursus zelfvertrouwen gevonden waar je naar op zoek was? Kijk dan eens in het volledige overzicht voor de juiste cursussen bij jou in de buurt.
Vraag via Springest ook direct informatie aan, of klik door naar de website van de partij die de cursus aanbiedt.

loading...

Loading...
<!-- 13436254/loonwijzer_ROS_Inarticle --> <div id="div-gpt-ad-loonwijzer_ros_inarticle";> <script> googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-loonwijzer_ros_inarticle'); }); </script> </div>