Werk en privé tijdens de coronacrisis

Stichting Loonwijzer (WageIndicator Foundation) en verwante onderzoeksgroepen zouden het op prijs stellen als je de enquête over werk en privé in tijden van het coronavirus invult.

Verantwoording

Stichting Loonwijzer (WageIndicator Foundation) is verantwoordelijk voor de inhoud van de enquête en voor de dagelijks geactualiseerde kaarten en grafieken, binnen de grenzen van wat redelijkerwijs mogelijk is. Deze pagina wordt onderhouden door Loonwijzer.nl en de WageIndicator Foundation. Raadpleeg de volledige verantwoording in de disclaimer.

NL Leert Door Loopbaanadvies

Met de NL Leert Door-subsidie van de Rijksoverheid kun je vanaf 1 december een gratis loopbaantraject aanvragen ter waarde van 700 euro. Met deze subsidie wil de de overheid de werkgelegenheid van Nederland op peil houden. Met een loopbaantraject bekijkt een gekwalificeerd loopbaancoach samen met jou naar je kwaliteiten en kansen op de arbeidsmarkt. De loopbaancoach brengt een ontwikkeladvies uit en helpt jou je kansen te vergroten op de arbeidsmarkt.

loading...

Loading...
<!-- 13436254/loonwijzer_ROS_Inarticle --> <div id="div-gpt-ad-loonwijzer_ros_inarticle";> <script> googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-loonwijzer_ros_inarticle'); }); </script> </div>