Kwart werknemers wil opleiding voor vakantiegeld (26.05.10)

31 dec. 1969 - Ongeveer een kwart van de werknemers wil zichzelf blijven ontwikkelen en is bereid vakantiegeld daarvoor in te leveren. De helft daarvan wel onder de voorwaarde dat de werkgever meebetaald.

Ongeveer een kwart van de werknemers wil zichzelf blijven ontwikkelen en is bereid vakantiegeld daarvoor in te leveren. De helft daarvan wel onder de voorwaarde dat de werkgever meebetaald.

In twee weken tijd stemden 2224 mensen op de poll waarin gevraagd werd naar de bereidheid van het besteden van vakantiegeld aan een opleiding. Bijna 12 procent zou dat wel willen. Ongeveer hetzelfde percentage wil dat ook wel mits de werkgever ook zijn steentje eraan bijdraagt.

Iets meer dan de helft wil zelf bepalen waar het vakantiegeld aan besteedt wordt en de overgebleven 25 procent vindt dat de werkgever over de brug moet komen met geld voor een opleiding.

Deze poll werd door Loonwijzer opgezet in samenwerking met Springest

loading...

Loading...
<!-- 13436254/loonwijzer_ROS_Inarticle --> <div id="div-gpt-ad-loonwijzer_ros_inarticle";> <script> googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-loonwijzer_ros_inarticle'); }); </script> </div>