Messi wereldwijd favoriet (17.06.10)

31 dec. 1969 - Lional Messi is torenhoog favoriet, niet alleen in Nederland, óók in Zuid-Afrika en México. Ook met de hoogte van zijn salaris -ruim € 65.000 p. dag - verslaat hij iedereen die meedoet aan dit WK 2010.

Op de vraag in de poll op Loonwijzer wie zijn salaris waard was op het WK, blijkt Lional Messi torenhoog favoriet, niet alleen in Nederland, óók in Zuid-Afrika en México. Ook met de hoogte van zijn salaris -ruim € 65.000 p. dag - verslaat hij iedereen die meedoet aan dit WK.

Totaal werd er 1787 stemmen uitgebracht in drie landen. Messi wint in Nederland nipt van Elia met 443 tegen 402 stemmen. Ook Afellay kreeg de waardering van het Nederlandse publiek voor zijn inbreng: 221 stemmen. Dirk Kuijt die kreeg nog net iets meer stemmen: 268.

In Zuid-Afrika had maar liefst liefst driekwart van de stemmers een voorkeur voor Messi, maar in México kreeg doelpuntmaker Márquez net één stem meer dan La Pulga van Argentinië.

Nieuwsgierig wat Elia, Kuijt en Afellay verdienen?
Hier zie je de salarissen van het Nederlands elftal

Weten wat Márquez, Gerrard en Rooney verdienen?
Hier zie je de salarissen van WK spelers

loading...

Loading...
<!-- 13436254/loonwijzer_ROS_Inarticle --> <div id="div-gpt-ad-loonwijzer_ros_inarticle";> <script> googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-loonwijzer_ros_inarticle'); }); </script> </div>