Tariefenquête voor zicht op zzp-tarieven (07-06-10)

26 mei 2010 - Online Tariefenquête op Eigenbaaswijzer.nl om inzicht te krijgen in tarieven van zzp-ers per sector en beroep en het effect van de economische crisis op het uurtarief

Om inzicht te krijgen in tarieven van zzp-ers per sector en beroep is er een online Tarief Enquête ontwikkeld, te vinden op Eigenbaaswijzer.nl. Zelfstandigen wordt gevraagd naar hun uurtarief, kosten, werkervaring en het effect van de economische crisis op het uurtarief. Uiteindelijk levert dit een unieke online Tarief Check op.

Dit initiatief geeft zzp-ers de kans alles te vertellen over hun omzet en winst, kosten en het effect van de economische crisis op het uurtarief en de werkdruk. De enquête geeft de gelegenheid een keuze te maken uit zo'n 1500 beroepen en is volledig anoniem in te vullen.

Invullers van de enquête maken kans op een prijs van € 1000. Bij een substantiele dataset met gegevens uit de Tarief Enquête wordt een Tarief Check ontwikkeld. Zzp-ers kunnen dan hun tarief vergelijken met beroepsgenoten die een gelijkwaardige opleiding  en vergelijkbare ervaring hebben.

De enquête is ontwikkeld door Stichting Loonwijzer in samenwerking met de Universiteit van Amsterdam, FNV Zelfstandigen en Regioplan en is financieel mogelijk gemaakt door het ministerie van Sociale Zaken.

loading...

Loading...
<!-- 13436254/loonwijzer_ROS_Inarticle --> <div id="div-gpt-ad-loonwijzer_ros_inarticle";> <script> googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-loonwijzer_ros_inarticle'); }); </script> </div>