Paga Minimale – Maqedonia e Veriut

  • E vlefshme në Shkurt 2023
  • Shumat janë në Denar (Maqedonia e Veriut).

Në muaj - neto Në muaj - bruto
Paga minimale e përgjithshme
Paga minimale me efekt nga 1 prill 2022. Përditësuar për herë të fundit 1.1.23
18 000,00 den -

Përkufizime

Maqedonia e Veriut ka një pagë minimale të percaktuar nga qeveria, dhe asnjë punëtor në Maqedonia e Veriut nuk mund të paguhet më pak se kjo normë minimale e detyrueshme e pagës.
Punëdhënësit në Maqedonia e Veriut që nuk paguajnë pagën minimale mund t'i nënshtrohen dënimit nga qeveria e Maqedonia e Veriut.

Më shumë informacion mund të gjeni në

Arkivi Paga minimale - Maqedonia e Veriut

loading...
Loading...